Näitan kõiki 4 tulemust

  • Mahe Kaarobipulber 300g

    4.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kasutamine: Lisa pulbrit küpsetistele, et anda neile magusust, maitset, värvi ja tõsta toiteväärtust. Kasuta kakaopulbri asemel kakaojoogi valmistamiseks.

    Koostis: 100% jahvatatud mahekaarob.

  • Mahe Toorkaarobipulber 300g

    4.30

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Toorpulber on valmistatud alla 40 kraadi säilitades nii ka ensüümide olemasolu. Sobib toortoitlastele.

    Kasutamine: Lisa pulbrit küpsetistele, et anda neile magusust, maitset, värvi ja tõsta toiteväärtust. Kasuta kakaopulbri asemel kakaojoogi valmistamiseks.

    Koostis: 100% jahvatatud kaarob.

  • Mahe Kaarobikohv 300g

    5.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kaarobikohv on hea alternatiiv vahelduseks oakohvile või hoopis viimasest loobumiseks, andes lisaks sealjuures mitmeid tervislikke omadusi:

    • Kaarob on kofeiinivaba
    • Sisaldab polüfenoole ja taniine mis on olulised antioksüdandid
    • Rikas erinevate mineraalide ja erinevate vitamiinide poolest
    • Ei sisalda oksalaate mis pärsivad osade mineraalainete imendumist

    Koostis: 100% röstitud kaarobipulber

  • Mahe Kaarobitee 300g

    3.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kasutamine: Pane 2-3 lusikatäit vette ja keeda seda kuni 3 minutit. Kurna ja serveeri külma või kuuma joogina.

    Koostis: 100% purustatud kaarob.

End of content

End of content