Näitan kõiki 4 tulemust

  • Kaarobisiirup 350gr

    6.60
    Kaarobisiirup.
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, tahiinis, magustada näiteks kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja.
    See on rikas kaltsiumi ja magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Mahe Kaarobisiirup 350g

    6.90
    Orgaaniline kaarobisiirup.
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, tahiinis, magustada näiteks kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja.
    See on rikas kaltsiumi (2xrohkem kui kakaos) ja magneesiumi poolest, sisaldab A-, D- ja B-grupi (peamiselt B2, B3 ja B6) vitamiine. Lisaks on jaanikaunas palju kiudaineid ja vähe rasva.
    Koostis: orgaaniline kaarob, vesi.
  • toorsiirup

    Kaarobi toorsiirup 350gr

    7.10

    Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.

    Väga hea suhkruasendus ja garneeringuks näiteks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi toorsiirup 350gr

    7.50

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendus ja garneeringuks näiteks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

End of content

End of content