Näitan kõiki 5 tulemust

  • Ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml, 1l, 3l, 5l

    5.0050.00

    Koroneiki oliividest auhinnatud oliiviõli millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.

    Hea õli värskete salatite maitsestamiseks ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on kuni 200kraadi.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Mahe Ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml, 5l

    6.0055.00

    Mahe ekstra neitsioliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.

    Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.

    Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Ekstra neitsioliiviõli P.D.O Messara 250ml, 500ml, 1l, 5l

    6.0055.00

    Esimese külmpressi oliiviõli PDO Messara – kaitstud asukoha märgisega Messara piirkonna oliividest.

    PDO Messara oliiviõlis on kõrge hulk polüfenoole ja madal happesus. Happesus 0,3% märgib vabade rasvhapete hulka ja mida madalam on number, seda väärtuslikum on oliiviõli.

    Lõigatud rohu lõhn,  kerge puuviljasus ja pisut vürtsikas järelmaitse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Premium 0,2

    Premium 0,2 ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml

    6.0010.00

    Eriti mahedamaitseline kuid oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.

    Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Papadakis Mahe Ekstra neitsioliiviõli 0,3 250ml 500ml

    7.0011.00

    Mahe esimese külmpressi oliiviõli Kreeta saarelt mille happesus on 0,3%. Kõrge polüfenoolide hulk ja madal happesus ning suhteliselt õrn maitse.

    Kasuta külmpressoliiviõli salatite kastmeks ja maitsestamiseks, valmista mõnusat hummust või pestot, erinevaid marinaade, lisa või asemel küpsetistesse või voki köögivilju. Suitsemispunkt on pisut üle 200 kraadi, mis annab eeldused ka maitsvate roogade valmistamiseks neid ka kergelt kuumutades.

    Värske muru lõhn,  rohekaskuldne värvus ning kreemine tekstuur ning suurepärane kergelt mõrkjas järelmaitse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

End of content

End of content