Näitan kõiki 5 tulemust

  • Allahindlus!

    Mahe Kaarobi Kaunad 300gr

    2.00

    Parim enne 30.08.2023

    Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.

    Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.

    Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.

  • Allahindlus!

    Kaarobisiirup 350gr

    4.30
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Allahindlus! toorsiirup

    Kaarobi Toorsiirup 350gr

    5.20

    Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.

    Väga hea suhkruasendus ja garneeringuks näiteks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • Allahindlus! mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi Toorsiirup 350g

    5.80

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • kaarobiseep

    Kaarobiseep 110g

    2.40

    Kaarobiseep on kergelt masseeriva ja kooriva efektiga ning toidab ja niisutab nahka. Käsitööna valmistatud seep sisaldab oliiviõli, kaarobijahu ja seebikivi.  Seep on vaid õrnalt vahutav ning meeldiva värske lõhnaga.

    Paita oma nahka ühtede Kreeta saare vääruslikematest koostiosadest valmistatud seebiga.

    Valmistatud Kreetal.

End of content

End of content