Näitan kõiki 14 tulemust

  • Mahe Kaarobi kaunad 300gr

    3.00

    Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.

    Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.

    Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.

  • Allahindlus!

    Kaarobisiirup 350gr

    6.20
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Allahindlus! mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi toorsiirup 350g

    7.10

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • Palsamiäädikas kaarobi siirupiga 250ml

    6.60

    Puhas kaarobi siirup on segatud audentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.

    Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.

    Koostis: Palsamiäädikas ja kaarobi siirup

     

  • Mahe palsamiäädikas kaarobisiirupiga 250ml

    6.90

    Puhas kaarobi siirup on segatud autentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.

    Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.

    Koostis: Mahe palsamiäädikas ja mahe kaarobi siirup

  • Allahindlus! suhkruta leivakesed

    Kaarobi leivakesed suhkruta 200gr

    3.40

    Maitsvad krõmpsuvad leivakesed ilma suhkruta kuid siiski kergelt magusad. Kaarobijahu ja kaarobi siirup annavad pisut magusust ning head toiteväärtust. Mõnusad ampsud niisama maiustamiseks või dipikasmega snäkilaual.

    Leivakesed on kiudaine- ja toitainerikkad. Ilma suhkruta kuid mõnusalt kergelt magusad. Seesamiseemnetega kaetud ning head suupärased ampsud.

    Koostis: Jahu 70%, toorkaarobijahu, toorkaarobisiirup, kaarobipulber, taimsed rasvad, seesamiseemned, sool, pärm, küpsetuspulber .

  • Pasta kaarobiga

    Pasta Kaarobiga Penne Rigate 500g

    3.40

    Kaarobijahuga rikastatud pastast saad omapärase maitseelamuse ja erilise välimusega tervisetoidu. Kaarobipasta on naturaalsete koostisosadega ja ideaalne näiteks külmades salatites.

    Koostisosad: kaarobijahu, nisu, vesi

    Kasutamine: lisa keevasse vette ja keeda 3-4minutit.

  • pasta fusilli

    Pasta Kaarobiga Fusilli 500g

    3.40

    Kaarobijahuga rikastatud pastast saad omapärase maitseelamuse ja erilise välimusega tervisetoidu. Kaarobipasta on naturaalsete koostisosadega ja ideaalne näiteks külmades salatites.

    Koostisosad: kaarobijahu, nisujahu, vesi

    Kasutamine: lisa keevasse vette ja keeda 3-4minutit.

  • Mahe Kaarobipulber 300g

    4.00

    Kaarob on looduslikult kõrge toiteväärtusega kaunvili mille jahvatamisel saab kergelt magusa pruuni pulbri. Kaarobipulbrit kasutatakse asenduseks kakaopulbrile kuna kaarob ei sisalda kofeiini.  See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kasutamine: Lisa pulbrit küpsetistele, et anda neile magusust, maitset, värvi ja tõsta toiteväärtust. Kasuta kakaopulbri asemel kakaojoogi valmistamiseks.

    Koostis: 100% jahvatatud mahekaarob.

  • Mahe Toor kaarobijahu 300g

    4.30

    Toorkaarobijahu on valmistatud looduslikult kõrge toiteväärtusega kaunviljast mille jahvatamisel saab kergelt magusa pruuni pulbri. Kaarobipulbrit kasutatakse asenduseks kakaopulbrile kuna kaarob ei sisalda kofeiini.  Kaarob on naturaalselt magus ja sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Toorpulber on valmistatud alla 40 kraadi säilitades nii ka ensüümide olemasolu. Sobib toortoitlastele.

    Kasutamine: Lisa pulbrit küpsetistele, putrudele, smuutidesse, toorbatoonide ja müslide kostisesse, et anda neile magusust, maitset, värvi ja tõsta toiteväärtust. Kasuta kakaopulbri asemel kakaojoogi valmistamiseks.

    Koostis: 100% jahvatatud röstimata kaarob.

  • Mahe Kaarobikohv 300g

    5.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kaarobikohv on hea alternatiiv vahelduseks oakohvile või hoopis viimasest loobumiseks, andes lisaks sealjuures mitmeid tervislikke omadusi:

    • Kaarob on kofeiinivaba
    • Sisaldab polüfenoole ja taniine mis on olulised antioksüdandid
    • Rikas erinevate mineraalide ja erinevate vitamiinide poolest
    • Ei sisalda oksalaate mis pärsivad osade mineraalainete imendumist

    Koostis: 100% röstitud kaarobipulber

  • Mahe Kaarobitee 300g

    3.00

    Kaarobi tee valmistatakse purustatud kaarobi ubadest. Tee on intensiivse karamellise lõhna ja maitsega ning erineb sellega enamus teistest teedest.

    Kauna tükid on naturaalselt magusad, väga maitsvad ja sobivad hästi ka niisama närimiseks. Teed valmistades võid kaarobitükid mõnusaks amsuks ära kasutada, siis on need pehmemad ja mõnusamad ampsata.  Kaarobitee võib sisaldada ka kaarobi seemneid kuid need on närimiseks liiga kõvad.

    Kaarob sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Kasutamine: Pane 2-3 lusikatäit vette ja keeda seda kuni 3 minutit. Kurna ja serveeri külma või kuuma joogina.

    Koostis: 100% purustatud kaarob.

  • Kaarobiseep aloega 110g

    2.60

    Kaarobiseep aloega toidab, pinguldab ja niisutab nahka. Käsitööna valmistatud seep sisaldab oliiviõli, kaarobisiirupit, aloed ja seebikivi.  Seep on vaid õrnalt vahutav ning meeldiva värske lõhnaga.

    Paita oma nahka ühtede vahemere piirkonna vääruslikematest koostiosadest valmistatud seebiga.

  • kaarobiseep

    Kaarobiseep 110g

    2.40

    Kaarobiseep on kergelt masseeriva ja kooriva efektiga ning toidab ja niisutab nahka. Käsitööna valmistatud seep sisaldab oliiviõli, kaarobijahu ja seebikivi.  Seep on vaid õrnalt vahutav ning meeldiva värske lõhnaga.

    Paita oma nahka ühtede Kreeta saare vääruslikematest koostiosadest valmistatud seebiga.

    Valmistatud Kreetal.

End of content

End of content