-

11.90€
Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.
Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl. Kaal 330g.
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.
-

6.60€
Proovi seda tugeva granaatõuna noodiga gurmee palsamisäädikat mis on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi. Selle sametine, magus ja hapukas maitse rikastab ja lisab erilist maitsenüanssi nii magusatele kui soolastele toitudele. Ühtlasi on see ka kasulik Sulle, sisaldades hulganisti antioksüdante.
Kasuta salatitele, garneeringuks, marinaadidele ja glasuuriks. Lisa röstitud lihale. Eriti hea juustuga. Nirista jäätisele või kreemistele magustoitudele.
Koostis: palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, siirup granaatõuna ekstraktiga. Sisaldab sulfiteid.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

6.60€
Proovi seda tugeva viigimarja noodiga gurmee palsamisäädikat mis on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi. Selle sametine, magus ja hapukas maitse rikastab ja lisab erilist maitsenüanssi nii magusatele kui soolastele toitudele. Ühtlasi on see ka kasulik Sulle, sisaldades hulganisti antioksüdante.
Kasuta salatitele, garneeringuks, marinaadidele ja glasuuriks. Lisa röstitud lihale. Eriti hea juustuga. Nirista jäätisele või kreemistele magustoitudele.
Koostis: palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, viigimarjasiirup. Sisaldab sulfiteid.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

8.90€
Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.
Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.
-
Allahindlus!

6.60€ 6.20€
Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
Koostis: kaarob, vesi.
-
Allahindlus!

7.50€ 7.10€
Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.
Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.
Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist
-

6.60€
Puhas kaarobi siirup on segatud audentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.
Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.
Koostis: Palsamiäädikas ja kaarobi siirup
-

6.90€
Puhas kaarobi siirup on segatud autentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.
Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.
Koostis: Mahe palsamiäädikas ja mahe kaarobi siirup
End of content
End of content