Näitan 1–21 tulemust 39-st
-

11.90€
Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.
Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl. Kaal 330g.
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.
-

3.90€
Kreeka Kalamata oliivid on mõnusalt krõmpsuvad, mahlased ja mandlikujulised naturaalselt küpsenud oliivid asukohamärgisega ekstra neitsioliiviõlis. Need lastakse naturaalselt puu otsas küpseda ja seejärel lastakse aeglaselt maitsestuda traditsioonilisel moel. Marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ja ekstra neitsioliiviõli teevad neist oliividest klassikalised ja tervislikud salati- ja snäkioliivid.
Nõuanne: Naturaalselt valminud mustad oliivid tunned ära kui oliivid on pakendis ebaühtlase värviga.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, marinaad, PDO Kalamata ekstra neitsioliiviõli.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

7.20€
Kreeka Kalamata oliivid on mõnusalt krõmpsuvad, mahlased ja mandlikujulised naturaalselt küpsenud oliivid asukohamärgisega ekstra neitsioliiviõlis. Need lastakse naturaalselt puu otsas küpseda ja seejärel aeglaselt maitsestuda traditsioonilisel moel. Marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ja ekstra neitsioliiviõli teevad neist oliividest klassikalised ja tervislikud salati- ja snäkioliivid.
Nõuanne: Naturaalselt valminud mustad oliivid tunned ära kui oliivid on pakendis ebaühtlase värviga.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, marinaad, PDO Kalamata ekstra neitsioliiviõli.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning vürtsika ja magusa punase pipraga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

3.00€
Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.
Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.
Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.
-

8.00€
Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli basiilikuga.
Kasutamine: Ideaalne ciabattale ja salatitele, liharoogadele, köögiviljadele ning pitsale ja pastale.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

8.00€
Tõelist maitseelamust pakkuv Kreeka auhinnatud mahe ekstra neitsioliiviõli mango- ja apelsinisiirupiga.
Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning lihatoitudele ja riisiroogadele.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

8.00€
Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli mee ja tüümianiga.
Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, liharoogadele ja marinaadiks ning magustoitudele ja pudrule.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

9.90€
Tõelise maitseelamusega Kreeka auhinnatud oliiviõli. Koostises 99,7% mahe ekstra neitsioliiviõli ja 0,3% musta trühvli ekstrakti.
Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning küpsetatud toitudele.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

3.90€
Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

3.90€
Suurepärane Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja päikesekuivatatud tomatitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Kasuta määrdena leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa oliivipasta soojadele kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 86,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 6,8% päikesekuivatatud tomatid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sool, suhkur, vürtsid (oregano, basiilik ja petersell)
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

6.60€
Proovi seda tugeva granaatõuna noodiga gurmee palsamisäädikat mis on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi. Selle sametine, magus ja hapukas maitse rikastab ja lisab erilist maitsenüanssi nii magusatele kui soolastele toitudele. Ühtlasi on see ka kasulik Sulle, sisaldades hulganisti antioksüdante.
Kasuta salatitele, garneeringuks, marinaadidele ja glasuuriks. Lisa röstitud lihale. Eriti hea juustuga. Nirista jäätisele või kreemistele magustoitudele.
Koostis: palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, siirup granaatõuna ekstraktiga. Sisaldab sulfiteid.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

6.60€
Proovi seda tugeva viigimarja noodiga gurmee palsamisäädikat mis on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi. Selle sametine, magus ja hapukas maitse rikastab ja lisab erilist maitsenüanssi nii magusatele kui soolastele toitudele. Ühtlasi on see ka kasulik Sulle, sisaldades hulganisti antioksüdante.
Kasuta salatitele, garneeringuks, marinaadidele ja glasuuriks. Lisa röstitud lihale. Eriti hea juustuga. Nirista jäätisele või kreemistele magustoitudele.
Koostis: palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, viigimarjasiirup. Sisaldab sulfiteid.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

6.40€
Ökoloogiliselt puhtad ja kaitstud asukoha märgisega oliivid ekstra neitsioliiviõlis. (P.D.O – Protected Designation of Origin.)
Need käsitsi valitud parimad oliivid on naturaalselt valminud ning kaetud ekstra neitsioliiviõli, mis säilitab krõmpsuva viljaliha ning mahlaka ja maheda maitse.
“Greek Pony Farm” on koduks vabalt peetavatele armastatud mini-ponidele, kes hoiavad farmi ökoloogilises harmoonias.
Koostis: Terved mustad P.D.O Kalamata oliivid 56%, marinaad, ekstra neitsioliiviõli. Klaaspurgis 360g / net kaal 200g.
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 14 päeva jooksul.
-

8.90€
Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.
Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.
-

5.00€ – 50.00€
Meie Ekstra neitsioliiviõli on valminud Koroneiki oliividest millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.
Hea õli värskete salatite maitsestamiseks, hummuste ja pestode koostisesse ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on ca 200kraadi.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
-

6.00€ – 55.00€
Mahe ekstra neitsioliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.
Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.
Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
-

6.00€ – 55.00€
Ekstra neitsioliiviõli PDO Messara – kaitstud asukoha märgisega Messara piirkonna oliividest.
PDO Messara oliiviõlis on kõrge hulk polüfenoole ja madal happesus. Happesus 0,3% märgib vabade rasvhapete hulka ja mida madalam on number, seda väärtuslikum on oliiviõli.
Lõigatud rohu lõhn, kerge puuviljasus ja pisut vürtsikas järelmaitse.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
-

6.00€ – 10.00€
Premium 0,2 Ekstra neitsioliiviõli on eriti mahedamaitseline kuid sellel on oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning puhas järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.
Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
End of content
End of content